Pogosta vprašanja – FAQ

Koliko znaša strošek poštnine?

Strošek poštnine za celotno Slovenijo, z dostavno službo Pošte slovenije znaša 4,39 €, s dostavno služgo GLS pa 3,96 €. Pri naročilih nad 50 € je poštnina brezplačna.

Prejel/a sem obvestilo, da je paket odposlan, vendar le tega še nisem prejel/a. Na koga se lahko obrnem?

Za vse informacije v zvezi z dostavo se lahko obrnete na nas in z veseljem vam bomo pomagali. Dosegljivi smo email: info@favoria.si.

Kakšni so dostavni roki?

Vsa naročila prispela do 14:00 ure se trudimo odposlati še isti dan in jih prejmete že naslednji dan. V kolikor izdelka nimamo na zalogi je informacija predhodno že zapisana na spletni strani, kjer lahko vpišete tudi email naslov in se prijavite na obvestilo, ko bo izdelek na zalogi. V primeru izrednih dogodkov vas bomo kontaktirali in obvestili o okvirnem dobavnem roku.

Ali lahko znesek kupnine poravnam ob dostavi?

Lahko. Znesek kupnine lahko poravnate tudi neposredno kurirju ob dostavi. Plačilo ob dostavi je možno z gotovino ali s kreditno kartico.

Ali lahko izdelek vrnem v kolikor mi ne bo všeč?

Izdelek lahko vrnete v 14 dneh od nakupa v kolikor ne dosega vaših pričakovanj. Pri vračilo poskrbite, da izdelek vračate nepoškodovan in nerabljen, v original embalaži in z navodili za vračilo kupnine. Natančna navodila za vračila izdelkov so opredeljena v Politiki vračil izdelkov, ki jo najdete tukaj. Predlagamo vam, da pred vračilo kontaktirate našo ekipo na info@favoria.si

Prejel/a sem izdelek, vendar je le ta v okvarjen. Kaj lahko naredim?

Za vse reklamacijske postopke nas prosim kontaktirajte na info@favoria.si, da se dogovorimo o zamenjavi oz. popravilu izdelka.

Prejel/a sem pošiljko, ki je vidno poškodovana. Kaj lahko naredim?

Vsi paketi zapustijo naše skladišče nepoškodovani. V kolikor opazite, da je paket ob prejemu pošiljke vidno poškodovan nas nemudoma kontaktirajte na info@favoria.si

Imam težave z oddajo naročila. Na koga se lahko obrnem?

Naša tehnična služba vam bo z veseljem pomagala. Nemudoma nas kontaktirajte na info@favoria.si

So nakupi pri vas varni?

Nakupi na Favoria so popolnoma varni. Za varnost skrbimo s najnaprednejšimi načini šifriranja in varnostnimi protokoli (SSL).

Kakšne možnosti plačil ponujate?

V spletni Favoria ponujamo možnost nakazila na TRR, možnost plačila po povzetju ter Paypal

So vaši izdelki kakovostni?

Pri izbiri prodajnega programa sledimo visokim standardom kakovosti izdelkov. Vsak izdelek preverimo z željo, da vam ponudimo le najboljše.